Novinky

Bílé kuchyně inspirace

24/02/2023

Bílá kuchyně je stále populární volbou mezi majiteli domů a bytů. Tato barva dodává prostoru svěžest a elegance a je vhodná pro různé dekorativní styly. Pokud přemýšlíte o renovaci vaší kuchyně nebo hledáte inspiraci pro nový dům, bílá kuchyně by mohla být vaše volba. Přinášíme vám několik nápadů, jak udělat z bílé kuchyně úžasný prostor.


  1. Barevné kombinace: Kombinace bílé barvy s jinými barvami, jako je například černá, šedá, modrá nebo zelená, může dodat vaší kuchyni výrazný styl. Například kontrast bílé barvy s tmavšími dřevěnými prvky může vytvořit působivý kontrast.

  2. Moderní prvky: Kuchyně může být moderní a elegantní s použitím jednoduchých a funkčních prvků, jako jsou skleněné stěny nebo kovové akcenty. Tyto prvky dodají kuchyni určitou lehkost a prosvětlení.

  3. Rustikální styl: Bílá barva může být kombinována s rustikálními prvky, jako jsou například dřevěné trámy a kovové doplňky, které mohou dodat kuchyni zvláštní atmosféru a charakter.

  4. Otevřené police: Kuchyně může vypadat vzdušně a prostorně s použitím otevřených polic, které mohou sloužit jako úložný prostor i pro dekorativní prvky.

  5. Barevné prvky: Bílá kuchyně může být oživena pomocí barevných prvků, jako jsou například květinové aranžmá nebo barevné kuchyňské spotřebiče.

Udělejte z vaší bílé kuchyně skvělý prostor, který bude působit svěže a moderně. Inspirujte se našimi nápady a zařiďte si svou vysněnou kuchyni.

Zaujala Vás naše práce? Neváhejte a ozvěte se nám!