Novinky

Bílá kuchyně: Proč je tento styl stále v kurzu?

24/02/2023

Bílá kuchyně neztrácí na popularitě a stále se těší velkému zájmu mezi majiteli domů a bytů. Bílá barva přináší prostoru svěžest a čistotu a je vhodná pro různé dekorativní styly. Pokud i vy přemýšlíte o úpravě vaší kuchyně, bílé kuchyně by mohly být tou správnou volbou. Přinášíme vám několik důvodů, proč by měla být bílá kuchyně vaší volbou.


  1. Neutrální základ pro dekoraci: Bílá kuchyně poskytuje neutrální základ, který můžete snadno kombinovat s jinými barvami a prvky dekorace. Můžete ji doplnit různými dekoračními prvky, jako jsou barevné závěsy, květiny nebo dekorační talíře.

  2. Světlost: Bílá barva dokáže rozjasnit prostor a vytvořit dojem většího prostoru, což může být velmi výhodné v menších kuchyních. Bílá kuchyně také dokáže reflektovat světlo a zvýraznit tak přirozené osvětlení.

  3. Čistota a jednoduchost: Bílá kuchyně je snadno udržovatelná a čistá, což je v kuchyni velkou výhodou. Můžete se snadno zbavit skvrn a šmouh a udržet tak vaši kuchyni vždy vypadající svěže.

  4. Časová odolnost: Bílá barva je tradiční a nadčasová, což znamená, že vaše kuchyně bude vypadat moderně i za několik let. Bílá kuchyně také umožňuje snadnou změnu dekorace, pokud se rozhodnete změnit styl vaší kuchyně.

  5. Všestrannost: Bílá kuchyně se hodí do různých dekorativních stylů, jako jsou moderní, rustikální, tradiční nebo minimalistické. Můžete si tak vybrat ten styl, který nejlépe odpovídá vašim preferencím.

Realizace kuchyní na míru

Vyrobíme pro Vás moderní praktickou kuchyň na míru, kterou přizpůsobíme individuálním potřebám každého zákazníka. Poradíme s návrhem, výběrem materiálu i designem.

Zobrazit další realizace
Zaujala Vás naše práce? Neváhejte a ozvěte se nám!